Majs-muffins med røget chili og popcorn  (8-10 stk.)

Majs-muffins med røget chili og popcorn (8-10 stk.)

Ingredienser

DU SKAL BRUGE:
200 g hvedemel,
2 dåser Bonduelle majs
(drænet vægt 2x140g) ,
2-3 røgede chipotle-chilier i lage,
2 dl letmælk,
2 æg,

50 g smør,
2 spsk. polentamel,
3 tsk. bagepulver,
1 tsk. salt,
popcorn,
cremefraiche.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Bland hvedemel, polentamel, bagepulver og salt sammen og rør derefter mælk og æg i.
  2. Smelt smørret og vend det i dejen sammen med majs og grofthakket chili.
  3. Smør muffinformene med lidt ekstra smør og fordel fyldet i dem.
  4. Bag i ovnen ved 185 grader i ca. 30-35 minutter.
  5. Køl af på rist, tag muffins ud af formen og anret med popcorn og cremefraiche.

VELBEKOMME!

Tip: I stedet for chipotle-chili kan du bruge tørret rød chili.