Opskrifter

Majs og røde kidneybønner i tacoskaller med sprød ribbenssteg og ananas-salsa

rec2

Ingredienser

2 dåser Bonduelle Majs og Røde Kidneybønner

(drænet vægt 140 g)


2 dl cremefraiche, 18%


1/4 bundtkoriander

400 g stegt ribbenssteg/kamsteg

8-12 tacoskaller

Salsa

150 g ananas


3 forårsløg


1/2 rød chili


1 lime, usprøjtet – saft og fint revet skal heraf

20 g syltede grønne jalapeños

1 spsk. væske fra jalapeños-lagen

1 spsk. flormelis


Salt


Sort peber

Fremgangsmåde

  1. Skær ananas i små tern og snit forårsløg og chili fint.
  2. Riv skallen på lime, på den fine side afrive jernet og pres saften.
  3. Hak jalapeno fint og bland det sammen med resten af salsa ingredienserne. Smag til med salt og peber.
  4. Kom majs og bønner i en sigte og lad dem dryppe af for vand. Hak korianderen groft og vend det sammen med cremefraiche, majs og bønner. Smag til med salt og peber.
  5. Fordel majs/røde kidneybønner i taco skaller, skær
 kødet i små mundrette stykker og fordel dem i tacoskallerne.
  6. Anret taco skallerne på et fad eller i små bakker.

Serveres med ananas-salsa og drysses med lidt ekstra koriander.

TIP: Man kan skifte koriander ud med basilikum og lave den med kylling og oksekød.