Majsgazpacho-salat med majs, agurk, gul peber, æbler, sprøde crutoner, purløg og majs vinagrette

Majsgazpacho-salat med majs, agurk, gul peber, æbler, sprøde crutoner, purløg og majs vinagrette

Ingredienser

(Tilbehør til 4 personer)

2 dåser Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
1 agurk
1 gul peber
1 løg, ca. 50 g
1 gul squash
100 g gule cherrytomater
1 gult æble
½ bundt purløg
2 dl croutoner

Vinaigrette:
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
2 spsk hvidvinseddike
1 dl æblejuice
1 fed hvidløg
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne til vinaigretten sammen, smag til med salt og peber.
  • Flæk agurken på langs, skrab den fri for kerner med en teske og skær den i tynde skiver.
  • Rens peberfrugten og skær den i tynde stænger og snit løget fint.
  • Skær squashen i skiver og halvér tomaterne.
  • Skær æblet i tynde skiver og snit purløget fint.
  • Anret alle grøntsager på et fad og bland det forsigtig sammen, drys med croutoner og serveres med majs vinaigrette.

Tip: kan fint laves med røde grøntsager og med røde kidney bønner.