Søg efter opskrift

Majssuppe med svampe, bønner, ristet brød og skyr
Ingredienser
2 dåser Bonduelle Majs
(2 x 140 g drænet vægt)
400 g kartofler
1 løg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 bouillonterning, grønt
1 liter vand
250 g svampe, markchampignon
4 kviste timian, hakket
4 skiver brød, ristet
Skyr
Brøndkarse
SaltSort peber
Fremgangsmåde
- Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
- Snit løg og hvidløg fint, og steg det af i en stor gryde sammen med kartoflerne.
- Tilsæt bouillonterning og vand, og lad det simre i 30 minutter, til kartoflerne er møre.
- Tilsæt majs og blend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
- Rens svampene, skær dem i skiver, rist dem af i olie sammen med timian, og krydr med salt og peber.
- Anret den varme suppe i små varme suppeskåle med 1 stykke ristet brød med svampe og ekstra majs, brøndkarse og skyr.
Tip: Suppen kan også laves på hvide bønner, kikærter og linser.