1. >Opskrifter
  2. >Majssuppe med svampe, ristet brød og skyr

Majssuppe med svampe, ristet brød og skyr

Let
2 personer
50 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 dåser Bonduelle Majs (2x 140 g drænet vægt)

400 g kartofler

1 løg, ca. 50 g

2 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

1 bouillon terning, grønt

1 liter vand

250 g svampe, f. eks. champignon

4 kviste timian, hakket

4 skiver brød, ristet

Skyr

Brøndkarse

Salt

Sort peber
Ingredienser til 2 personer
2 dåser Bonduelle Majs (2x 140 g drænet vægt)

400 g kartofler

1 løg, ca. 50 g

2 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

1 bouillon terning, grønt

1 liter vand

250 g svampe, f. eks. champignon

4 kviste timian, hakket

4 skiver brød, ristet

Skyr

Brøndkarse

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
  2. Trin 2
    Snit løg og hvidløg fint, steg det af i en stor gryde sammen med kartoflerne.
  3. Trin 3
    Tilsæt bouillon-terning og vand, lad det simre i 30 minutter indtil kartoflerne er møre.
  4. Trin 4
    Tilsæt majs og blend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Rens svampene og skær dem i skiver, rist dem af i olie sammen med timian, krydres med salt og peber.
  6. Trin 6
    Anret den varme suppe i små varme suppeskåle, med 1 stykke ristet brød med svampe og ekstra majs, brøndkarse og skyr.
Tip:
Suppen kan også laves på hvide bønner, kikærter og linser.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende