Marokkansk grøntsags- og linsesuppe

Marokkansk grøntsags- og linsesuppe

Ingredienser

Til 4 personer

2 gulerødder
1 sød kartoffel
1 fennikel
1 løg
1 hvidløgsfed
1 spsk. revet ingefær
1-2 spsk. olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1/2 tsk. stødt koriander
1/4 tsk. kanel
1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon
2 dåser Bonduelle linser (drænet vægt 130 g x 2)
Serveres med frisk koriander

Fremgangsmåde

  • Hak alle grøntsagerne.
  • Varm olivenolien på en pande og tilsæt løg og fennikel.
    Svits i ca. 5 minutter, indtil løgene er gyldne.
  • Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderier og steg i et minut.
  • Tilsæt gulerødder, sød kartoffel og bouillon.
    Bring retten i kog og lad det simre over middel varme i ca. 20 minutter.
  • Tilsæt linserne og kog, indtil grøntsagerne er møre.

Serveres med friskhakket koriander.