Marokkansk salat med bønner og gryn

Marokkansk salat med bønner og gryn

Ingredienser

Antal: 2 personer

1 lille hokkaidogræskar
1 spsk. olivenolie
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. røget paprika
salt
1 pose bønner og gryn
Saft og skal af ½ usprøjet citron
100 g feta
¼ granatæble
1 håndfuld mynte

Fremgangsmåde

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl græskarret, og fjern kernerne. Skær græskarret i tern, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Vend græskartern i olivenolie, spidskommen, paprika og salt, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og let sprøde.
  4. Vend græskartern sammen med økologiske bønner og gryn i en skål.
  5. Riv citronskal over, og pres citronsaft over salaten.
  6. Hak mynte groft, smuldr feta osten, og pil kernerne af granatæblet. Vend det i salaten, og servér.