Mexi-fyldte søde kartofler med sorte bønner

Mexi-fyldte søde kartofler med sorte bønner

Ingredienser

Til 2 personer

2 store søde kartofler
50 g cheddar
2 spsk. cremefraiche
1 glas salsa
1 pose Bonduelle økologiske sorte bønner (150 g)
1 avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld koriander

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200°. Skrub de søde kartofler, og prik huller i dem med en gaffel. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 1 time, indtil de er helt møre.
  • Skær et snit i de bagte kartofler, og skub dem åbne, så du kan fylde dem med revet cheddar. Sæt kartoflerne i ovnen i yderligere 10 minutter, til osten er gylden.
  • Fordel en skefuld cremefraiche og salsa i hver kartoffel.
  • Top med sorte bønner, skiver af avocado og tynde skiver rødløg.
  • Drys med koriander, og servér.