Minestrone suppe

Minestrone suppe

Ingredienser

Til 4 personer

150 g bacon i tern
Olie
2 gulerødder
2 porrer
1 dl vin
8-10 dl vand
1 dåse hakkede flåede tomater
2 terninger hønsebouillon
1 dåse Bonduelle kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)
Salt og peber

Til servering: Pesto og basilikum

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Svits bacon i en gryde.
    Skær gulerødderne og porrerne i
    mindre stykker og svits med bacon.
  2. Kom vin, vand, flåede tomater og bouillonterning heri
    og lad det hele simre i 10 minutter.
  3. Afdryp kidneybønner og kikærter og vend i suppen.
    Lad bønnerne blive gennemvarme.
  4. Smag til med salt og peber og server
    med pesto og basilikum.

Tilberedningstid: 20 min.