MINESTRONESUPPE MED SPELT OG KIKÆRTER

MINESTRONESUPPE MED SPELT OG KIKÆRTER

Ingredienser

Til 2 personer
1 stilk bladselleri
1 kartoffel
1 gulerod
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
50 g bacon
3 kviste timian
1⁄2 tsk. karry
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
1⁄2 tsk. peber
2 laurbærblade
1 ds. flåede tomater
5 dl vand
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist Spelt
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist Kikærter

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  • Skræl kartoffel og gulerod, og pil løg.
    Skær kartoffel, gulerod, løg og
    bladselleri i tern på 1×1 cm.
    Hak hvidløget fint.
  • Varm olien op i en gryde. Tilsæt bacon
    og hvidløg. Steg i 2 min.
  • Tilsæt de hakkede grøntsager.
    Steg videre i 2 min.
  • Tilføj timian, karry, paprika, salt, peber,
    laurbærblade,
    flåede tomater og vand.
  • Lad ingredienserne i gryden koge i 15 min.
  • Tilsæt speltkerner og kikærter.
    Fjern laurbærbladene fra suppen.

TIP: Servér med cremefraiche og frisk persille.

 

VELBEKOMME!