\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Pasta med grønkål, sorte bønner, bacon og parmesan
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Pasta med grønkål, sorte bønner, bacon og parmesan
udskriv opskrift
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g pasta, rigatoni
300 g grønkål
2 fed hvidløg
200 g bacon
1 spsk olivenolie
2 dåser
Bonduelle
Sorte bønner (2 x 265 g drænet vægt)
50 g parmesan
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
400 g pasta, rigatoni
300 g grønkål
2 fed hvidløg
200 g bacon
1 spsk olivenolie
2 dåser
Bonduelle
Sorte bønner (2 x 265 g drænet vægt)
50 g parmesan
Salt
Sort peber
Trin 1
Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm.
Trin 2
Giv grønkålen et hurtigt opkog i let saltet vand i 1 minut. Køl kålen af i koldt vand og vrid den derefter godt for vand.
Trin 3
Steg bacon af på en varm pande, indtil den er gylden og sprød.
Trin 4
Tilsæt fint snittet hvidløg, grønkål, olivenolie og steg det på panden i 3-4 minutter, sammen med de sorte bønner.
Trin 5
Vend derefter pasta i grønkålen. Smag til med salt og peber.
Trin 6
Anret pastaen med revet parmesan og server med ekstra parmesan og brød.
Tip:
Kan fint laves med rosenkål og savojkål. Llinser, kikærter og chili beans vil også passe godt til denne ret.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Ristet grønkålssalat med majs og røde ki...
Se opskriften
Chili con carne med sorte bønner
Se opskriften
Salat med kikærter, grønkål, æble og bed...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Sorte bønner - 200 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 1 x 150 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Champignon i tykke skiver - 280 g
Røde kidneybønner - 160 g