Pasta med tomat og kikærter

Pasta med tomat og kikærter

Ingredienser

100 g pappardelle pasta
1 fed hvidløg
1 løg, ca. 50 g
1 spsk. olivenolie
2 dl. færdig tomatsauce
8 cherrytomater
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist kikærter
(drænet vægt 65 g)
10 blade basilikum
20 g parmesanost, revet
1 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Snit hvidløget og løget fint og steg det af i en gryde med olivenolie.
  2. Skær tomaterne i mindre stykker og kom dem i gryden sammen med tomatsaucen og kikærterne. Lad saucen koge op og lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og hold pastaen varm.
  4. Anret pastaen på en tallerken med tomatsaucen.
  5. Serveres med basilikumblade og revet parmesanost.

25 minutter

Velbekomme