Pestosalat med majs, kikærter & bønner

Pestosalat med majs, kikærter & bønner

Ingredienser

4 personer

1 dåse Bonduelle Kikærter
(265g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner
(250g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Majs
(140g drænet vægt)
1 agurk

400 g tomat
cherry tomater
2 spsk. olivenolie
¼ dl hvid balsamico eller
hvidvinseddike
2 spsk. grøn pesto
Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Hæld væsken fra kikærter, kidneybønner og majs og skyl i koldt vand.
  • Skær agurk i små tern og tomater i mindre stykker.
  • Vend kikærter, kidneybønner og majs i en marinade af olivenolie, balsamico og grøn pesto og smag til med salt og peber.
  • Bland dernæst med agurk og tomat og drys med rucola. Servér med ristet pestobrød.