1. >Opskrifter
  2. >Porrer bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød

Porrer bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød

Let
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g porre

2 spsk olivenolie

2 dåser Bonduelle bønnemix (125 g drænet vægt)

1 rødløg, ca. 50 g

50 g fetaost

4 skiver rugbrød

½ bundt basilikum

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
600 g porre

2 spsk olivenolie

2 dåser Bonduelle bønnemix (125 g drænet vægt)

1 rødløg, ca. 50 g

50 g fetaost

4 skiver rugbrød

½ bundt basilikum

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Rens porrerne godt, skær dem i 6 cm lange stykker
  2. Trin 2
    Kom porrerne i et ildfast fad sammen med bønnemix, fint snittet rødløg og olivenolie, salt og sort peber.
  3. Trin 3
    Bages i forvarmet ovn på 185 grader i ca. 20 minutter.
  4. Trin 4
    Bræk feta og rugbrød i mindre stykker og drys det på porrerne og bag det videre i 10 minutter indtil de er gyldne og sprøde.
  5. Trin 5
    Anret porrerne og bønnemix i fadet drysset med basilikumsblade.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med chili beans, curry beans, linser eller kikærter.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende