Porre bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet  rugbrød

Porre bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød

Ingredienser

600 g porre

2 spsk. olivenolie

1 dåse Bonduelle Bønnemix
(250 g drænet vægt)

1 rødløg, ca. 50 g

50 g fetaost
4 skiver rugbrød
½ bundt basilikum
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Rens porrerne godt, og skær dem i 6 cm lange stykker.
  • Kom porrerne i et ildfast fad sammen med bønnemix, fintsnittet rødløg og olivenolie, salt og sort peber.
  • Bag dem i forvarmet ovn på 185 grader i ca. 20 minutter.
  • Bræk feta og rugbrød i mindre stykker,drys det på porrerne, og bag dem videre i 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  • Anret porrerne og bønnemix i fadet drysset med basilikumblade.

Tip: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med chili beans, curry beans, linser eller kikærter.