Quinoa bagt med ricotta ost, porrer og brødkrummer

Quinoa bagt med ricotta ost, porrer og brødkrummer

Ingredienser

2-3 porrer, ca. 800 g
1 rød chili
¼ bundt oregano
10 kviste timian
2 ds. Bonduelle Det Lille Twist quinoa
(drænet vægt 60 g)
150 g ricotta ost
1 citron, revet skal og saft
2-3 spsk. panko rasp
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Rens porrerne, halver dem på langs og del dem i to.
  2. Snit chilien fint, hak oreganoen groft og riv skallen af citronen på den fine side af rivejernet.
  3. Rør ricotta osten op med quinoa, citronskal og saften fra citronen. Smag til med salt og peber.
  4. Kom porrerne i en lille bradepande med bagepapir, fordel ricotta osten derover, drys med chili og oregano og afslut med panko rasp.
  5. Retten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.

Retten kan bruges som tilbehør til kød og fisk eller som en selvstændig vegetarret.

35 minutter

Velbekomme