Ristede kikærter med varme krydderier, spidskål, cashew nødder, citron og frisk koriander

Ristede kikærter med varme krydderier, spidskål, cashew nødder, citron og frisk koriander

Ingredienser

1 dåse Bonduelle kikærter (265g drænet vægt)
1 lille spidskål
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)

2 spsk. olivenolie
50 g ristede cashewnødder
½ bundt koriander
1 citron

Fremgangsmåde

  • Kom kikærterne i en sigte og lad dem dræne godt af
  • Halver spidskålen på langs, og skær den ud i lange både.
  • Steg kikærterne af på en pande i olivenolie sammen med krydderierne i ca 2-3 minutter.
  • Kom kålen på panden og vend det godt sammen, kålen skal kun lige have lidt varme, så den stadig er sprød.
  • Anret kikærter og kål sammen med grofthakket koriander, cashewnødder og server med citron.

 

Tips:
Kan også laves med linser, hvidebønner og majs.
Kikærterne kan fint spises som snacks eller drysses i en salat.