Ristede svampe med stegt avocado, spidskålssalat og Tex Mex chili majs

Ristede svampe med stegt avocado, spidskålssalat og Tex Mex chili majs

Ingredienser

400 g blandet svampe
1 løg
2 fed hvidløg
1/4 bundt bredbladet persille
2 spsk. olivenolie
2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs
(nettovægt 75 g)
2 avocadoer
1/2 spidskål
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Snit løg og hvidløg fint og hak persillen groft.
  2. Steg svampene på en varm pande med olie, hvidløg, løg og persille i ca. 5 minutter. Vend chili majsene i svampene og smag til med salt og peber.
  3. Rens spidskålen og skær den i grove både.
  4. Halver avocadoerne og fjern stenen. Steg avocadoerne på skæresiden på en tør pande på middelvarme i ca. 3-4 minutter.
  5. Anret kålen på et fad sammen med svampe og avocado.

25 minutter

Velbekomme