Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

Ingredienser

300 g grønkål

1 rødløg, ca. 50 g

2 fed hvidløg

2 dåser Bonduelle Majs
(2 x 140 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner
(250g drænet vægt)

2 spsk. olivenolie
50 g hasselnødder, ristede
2 dl yoghurt
2 spsk. worcestershire sauce
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Pluk grønkål i grove stykker.
  • Snit rødløg og hvidløg fint.
  • Steg kål, løg og hvidløg i olie på en varm pande, til det er let brunet, sammen med bønner og majs.
  • Rør yoghurt med worcestershire sauce, og smag til med salt og peber.
  • Anret kålen i en stor skål eller tallerken, drys hasselnødder over, og servér med yoghurtsauce.

Tip: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan også fint spises som vegetarret, kan også laves med linser og bønnemix.