Ristet peberfrugt med Tex Mex majs og røde kidneybønner, spejlæg og urter

Ristet peberfrugt med Tex Mex majs og røde kidneybønner, spejlæg og urter

Ingredienser

300 g grønne bønner
2 røde peberfrugter
50 g løg
2 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
2 ds. Bonduelle Tex Mex majs og røde kidneybønner
(drænet vægt 140 g)
4-8 æg
1-2 røde chilier
½ bundt koriander
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Rens bønnerne og kog dem møre i vand i ca. 4-5 minutter.
  2. Rens peberfrugterne og skær dem i ca. 3×3 stykker, snit løg og hvidløg fint.
  3. Rist peberfrugten hårdt af på en varm pande i 2 spsk. olie i ca. 3 minutter. Tilsæt majsen og de røde kidneybønner, grønne bønner og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
  4. Spejl æggene på en pande i 1 spsk. olie.
  5. Anret grønsagsblandingen på et fad sammen med spejlæggene som drysses med finthakket chili og koriander.

25 minutter

Velbekomme