Rødbedesalat med quinoa, bønner og majs

Rødbedesalat med quinoa, bønner og majs

Ingredienser

DU SKAL BRUGE:
2 dl quinoa,
1 dåse Bonduelle majs (drænet vægt 140g),
1 dåse Bonduelle bønnemix (drænet vægt 265g),
400 g små rødbeder,
200 g sortkål/grønkål,

2 spsk. olivenolie,
2 spsk. æbleeddike,
¼ bundt dild,
¼ bundt purløg,
100 g feta,
1 citron salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Kog quinoa og køl ned. Kog rødbeder møre med skræl på og smut skrællen af under koldt vand.
  2. Skær rødbederne i skiver på ca. 1 cm. og læg dem på en stor tallerken.
  3. Rens kålen, riv fra stilken i mundrette stykker og vend med rødbeder, olie, eddike og quinoa,
  4. Vend sammen med majs og bønnemix, smag til med salt og peber og drys med feta i grove stykker.
  5. Anret med klippede krydderurter og server med brød og citronbåde.

VELBEKOMME!