Sandwich med butter beans à la Toscana

Sandwich med butter beans à la Toscana

Ingredienser

4 portioner

1/2 rødløg
2 dåser Bonduelle butter beans (2 x 130 g)
1 tsk. dåsetun i olie
2 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. friskhakket persille
2 spsk. friskhakket basilikum
Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal
Salt
Peber

Serveres med et godt lyst brød

Fremgangsmåde

SÅDAN GØR DU

  • Hak rødløget fint.
  • Skyl de hvide bønner med vand, og hæld dem i en skål.
    Mos bønnerne groft med en gaffel.
  • Bland alle ingredienserne.
  • Smør et godt lag bønne- og tunsalat på ristede brødskiver.

Tips! Bønne- og tunsalaten kan også nydes i salater
eller med grøntsagsspyd og dip.