Shakshuka med kikærter

Shakshuka med kikærter

Ingredienser

Til 2 personer

1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 spsk. olivenolie
1 tsk. røget paprika
2 tsk. stødt spidskommen
salt og friskkværnet peber
2 dåser hakkede tomater
1 pose Bonduelle økologiske kikærter (150 g)
4 æg, str. M/L
25 g feta
1 spsk. tahin
1 håndfuld bredbladet persille

Fremgangsmåde

  • Pil og hak løg og hvidløg fint. Halvér peberfrugten, fjern kernerne,
    og skær den i små tern. Svits løg, hvidløg og peberfrugt i olivenolie
    på en pande med tilhørende låg.
  • Tilsæt paprika, spidskommen, salt og peber, og vend rundt, til
    grøntsagerne tager farve.
  • Hæld de hakkede tomater og kikærterne på panden, og lad saucen
    simre i 5 minutter.
  • Skub tomatsaucen til side med en ske, og slå æggene ud i hullerne.
    Læg låg på panden, og lad din shakshuka simre, indtil æggehviderne
    er faste, og blommerne stadig er flydende.
  • Smuldr feta over panden, dryp med tahin, drys med hakket persille, og servér.