Små panderistede gulerødder med majs, svampe og sesam

Små panderistede gulerødder med majs, svampe og sesam

Ingredienser

400 g små gulerødder,
1 dåse Bonduelle majs (drænet vægt 140 g),
2 fed hvidløg,
4 forårsløg,
200 g svampe (kejserhatte),

2 spsk. vegetabilsk olie,
1 dl østerssauce,
2 spsk. sojasauce,
sesamfrø,
ærteskud og peber

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Skær hvidløg i tynde skiver, snit forårsløg fint og halver svampene.
  2. Halver gulerødder på langs, og rist dem hårdt i olie i pande/wok ca. 2 minutter.
  3. Rist hvidløg med til de er gyldne og hæld østerssauce og soja på panden.
  4. Tilsæt svampe og majs, vend det godt sammen og smag til med peber.
  5. Anret gulerødder og majs på et fad, drys med sesam, forårsløg og ærteskud.

VELBEKOMME!