Sommerrisotto med majs, tomat og timian

Sommerrisotto med majs, tomat og timian

Ingredienser

2 porrer,
2 dåser Bonduelle majs
(drænet vægt 2x140g),
1 dåse hakkede tomater,
1 løg,
2 fed hvidløg,
¼ bundt timian,

persille,
200 g risottoris,
5-6 dl grøntsagsbouillon,
100 g smør,
parmesanost,
olivenolie,
salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Rens og hak grøntsagerne fint og steg dem let af med snittet timian i olivenolie i en gryde
  2. Tilsæt ris, vend det godt sammen og hæld derefter hakkede tomater og majs i.
  3. Tilsæt bouillon lidt ad gangen og rør hyppigt indtil risene er møre og stadig sprøde (ca. 20-25 min).
  4. Vend smørterninger og lidt revet parmesan i risottoen og smag til med salt og peber.
  5. Anret sommerrisottoen med grofthakket persille og revet parmesan.

VELBEKOMME!

Tip: I stedet for majs kan du bruge forskellige bønner.