1. >Opskrifter
  2. >Tacochips med sorte bønner, oksekød, tomat og cheddarost

Tacochips med sorte bønner, oksekød, tomat og cheddarost

Let
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
130 g Bonduelle Sorte Bønner (drænet vægt)

400 g hakket oksekød

2 løg, ca. 100 g

1 spsk. olie

1 dåse hakkede tomater

2-3 spsk. sød chilisauce

1/2 bundt oregano, grofthakket

200 g små tomater

100 g tacochips

150 cheddarost

2 dl cremefraiche, 18%

Salt og sort peber

Koriander
Ingredienser til 4 personer
130 g Bonduelle Sorte Bønner (drænet vægt)

400 g hakket oksekød

2 løg, ca. 100 g

1 spsk. olie

1 dåse hakkede tomater

2-3 spsk. sød chilisauce

1/2 bundt oregano, grofthakket

200 g små tomater

100 g tacochips

150 cheddarost

2 dl cremefraiche, 18%

Salt og sort peber

Koriander
  1. Trin 1
    Hak løgene fint.
  2. Trin 2
    Brun kødet af på en pande i olie sammen med løg i ca. 6-7 minutter.
  3. Trin 3
    Tilsæt de hakkede tomater, chilisaucen og halvdelen af oreganoen og lad det simre i 15 minutter. Tilsæt derefter sortebønner og de små friske tomater skåret i halve og smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Kom det hele i et ildfast fad og fordel halvdelen af tacochipsene deri. Drysses med ost og bages i en forvarmet ovn på 210 grader indtil det er gyldent og sprødt.
  5. Trin 5
    Anrettes i fadet og drysses med hakket koriander.
  6. Trin 6
    Serveres med ekstra ost, chips og cremefraiche.
Kan laves med de fleste produkter fra Bonduelle.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende