Spaghetti med linse-bolognese

Spaghetti med linse-bolognese

Ingredienser

Antal: 2 personer

1 løg
2 fed hvidløg
250 g brune champignon
1 gulerod
1 spsk. olivenolie til stegning
1 spsk. tørret basilikum
1 spsk. tørret oregano
salt og friskkværnet peber
1 dåse hakkede tomater
70 g tomatpuré
2 dl grøntsagsbouillon
1 pose linser
1 spsk. rødvinseddike
200 g spaghetti til servering
Parmesan til servering
Frisk basilikum til servering

Fremgangsmåde

  1. Pil og hak løg, og pres hvidløg. Riv champignon og gulerod
    på den grove side af et rivejern.
  2. Steg svampe, løg, hvidløg og gulerod i olie i en gryde,
    indtil blandingen begynder at blive gylden.
  3. Tilsæt tørret basilikum, oregano, salt og peber, og lad det
    stege med et par minutter, inden du hælder hakkede tomater,
    tomatpuré, bouillon og linser i gryden.
  4. Bring saucen i kog, smag til med rødvinseddike, og lad gryden
    simre, imens du koger spaghetti.
  5. Servér med friskrevet parmesan og basilikumsblade.