1. >Opskrifter
  2. >Spaghetti med linse-bolognese

Spaghetti med linse-bolognese

Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 løg

2 fed hvidløg

250 g brune champignon

1 gulerod

1 spsk. olivenolie til stegning

1 tsk. tørret basilikum

1 tsk. tørret oregano

salt og friskkværnet peber

1 dåse hakkede tomater

70 g tomatpuré

2 dl grøntsagsbouillon

1 pose Bonduelle økologiske linser

1 spsk. rødvinseddike

200 g spaghetti til servering

Parmesan til servering

Frisk basilikum til servering
Ingredienser til 2 personer
1 løg

2 fed hvidløg

250 g brune champignon

1 gulerod

1 spsk. olivenolie til stegning

1 tsk. tørret basilikum

1 tsk. tørret oregano

salt og friskkværnet peber

1 dåse hakkede tomater

70 g tomatpuré

2 dl grøntsagsbouillon

1 pose Bonduelle økologiske linser

1 spsk. rødvinseddike

200 g spaghetti til servering

Parmesan til servering

Frisk basilikum til servering
  1. Trin 1
    Pil og hak løg, og pres hvidløg. Riv champignon og gulerod på den grove side af et rivejern.
  2. Trin 2
    Steg svampe, løg, hvidløg og gulerod i olie i en gryde, indtil blandingen begynder at blive gylden.
  3. Trin 3
    Tilsæt tørret basilikum, oregano, salt og peber, og lad det stege med et par minutter, inden du hælder hakkede tomater, tomatpuré, bouillon og linser i gryden.
  4. Trin 4
    Bring saucen i kog, smag til med rødvinseddike, og lad gryden simre, imens du koger spaghetti.
  5. Trin 5
    Servér med friskrevet parmesan og basilikumsblade.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende