Spicy pork med majs og kartofler

Spicy pork med majs og kartofler

Ingredienser

Til 4 personer

1 kg nakkefilet
1 kg kartofler
2 dåser Bonduelle gourmet
majs (drænet vægt 280 g)



Marinade

1 dl olie
½ dl vand
3 spsk tomatkoncentrat
1 spsk balsamico eddike
2 tsk paprika
1 tsk chiliflager
1 tsk fint salt
Lidt knust peber

Til servering: Creme fraiche og rucolasalat

Fremgangsmåde

Så let er det:

1. Sæt ovnen på 225 grader og smør
en ildfast form med lidt olie.
2. Kom nakkefilet og skrællede kartofler i formen.
3. Rør marinaden sammen og fordel over kødet og kartoflerne.
4. Læg et stykke bagepapir henover og dæk formen godt med alufolie.
5. Sæt i ovnen i cirka 1 ½ time.
6. Tag fadet ud og fordel de afdryppede majs henover kartoflerne.
Sæt fadet tilbage i ovnen uden papir og alufolie.
Steg videre i cirka 20 minutter.
7. Server kødet i skiver med kartofler og majs og anret med
creme fraiche og rucolasalat

Tilberedningstid: Ca. 2 timer