1. >Opskrifter
  2. >Squashgratin med røde kidneybønner

Squashgratin med røde kidneybønner

Medium
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
200 g squash

½ citron u/sprøjtet

30 g revet parmesanost

1 fed hvidløg, fint snittet

4 gram oregano, hakket

2 æg

1 ds. Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
200 g squash

½ citron u/sprøjtet

30 g revet parmesanost

1 fed hvidløg, fint snittet

4 gram oregano, hakket

2 æg

1 ds. Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)

Salt

Sort peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Røde kidneybønner - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Snit hvidløget fint, hak oreganoen groft og riv skallen af citronen fint på et rivejern.
  2. Trin 2
    Riv squashen og parmesanosten på et rivejern og tilsæt hvidløg, oregano og citronskal.
  3. Trin 3
    Rør æggene en ad gangen ud i massen, hvorefter de røde kidneybønner tilsættes.
  4. Trin 4
    Vend det hele sammen, smag til med salt og peber og hæld blandingen i et ildfast fad.
  5. Trin 5
    Bages i en forvarmet ovn ved 210 grader i ca. 20 minutter indtil gylden.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende