Squash gratin med røde kidneybønner

Squash gratin med røde kidneybønner

Ingredienser

200 g squash
½ citron u/sprøjtet
30 g revet parmesanost
1 fed hvidløg, fint snittet
4 gram oregano, hakket
2 æg
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist røde kidneybønner
(drænet vægt 60 g)
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Snit hvidløget fint, hak oreganoen groft og riv skallen af citronen fint på et rivejern.
  2. Riv squashen og parmesanosten på et rivejern og tilsæt hvidløg, oregano og citronskal.
  3. Rør æggene en ad gangen ud i massen, hvorefter de røde kidneybønner tilsættes.
  4. Vend det hele sammen, smag til med salt og peber og hæld blandingen i et ildfast fad.
  5. Bages i en forvarmet ovn ved 210 grader i ca. 20 minutter indtil gylden.

30 minutter

Velbekomme