Stegt fisk med ingefærlinser, babyspinat og yoghurt

Stegt fisk med ingefærlinser, babyspinat og yoghurt

Ingredienser

400 g torsk, eller anden hvidfisk
2 spsk. frisk timian
2 gulerødder
1 løg
40 g ingefær
2 spsk. olivenolie

1 dåse Bonduelle linser (225g drænet vægt )
Salt
Sort peber
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturel

Fremgangsmåde

  • Skær gulerødder og løg i små tern og riv ingefæren fint.
  • Brun gulrødder, løg og ingefær i olivenolie i en lille gryde i 2 minutter.
  • Tilsæt linser og lad det simre i ca. 5 minutter, smag til med salt og peber.
  • Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber, og steg den på en varm pande i ca. 1 minut på hver side.
  • Anret fisken sammen med babyspinat, ingefærlinser og yoghurt.

Tip:
Kan fint laves med hvide bønner eller hestebønner.