Stegte kikærter og røde kidney bønner med rød peber,  hvidløg og brødkrumme

Stegte kikærter og røde kidney bønner med rød peber, hvidløg og brødkrumme

Ingredienser

500 g svinekotelet

2 kviste rosmarin

1 dåse Bonduelle Kikærter
(265 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner
(250 g drænet vægt)

50 g løg

2 fed hvidløg

1-2 spsk. olivenolie
¼ bundt oregano
2 røde peberfrugter
40 g parmesanost
2 skiver brød, i grove tern
Salt
Sort peber
Citron

Fremgangsmåde

  1. Snit løg og hvidløg fint. Hak oregano groft.
  2. Steg løg, hvidløg og oregano af i olie på en pande, til det er let brunet.
  3. Tilsæt kikærter og red kidney beans, brun det godt af, og smag til med salt og peber.
  4. Halvér peberfrugterne på langs, fjern kernerne og læg dem på en bradepande med bagepapir.
  5. Fyld peberfrugterne med kikærter og red kidney beans, og drys med revet ost og brødtern. Bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre.
  6. Hak rosmarin groft,vend kødet deri, krydr med salt og peber og steg det på en varm pande i olie i ca. 3 minutter på hver side. Anret kødet med de bagte peberfrugter, og servér med citron.

Tip: serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med curry beans og chili beans.