1. >Opskrifter
  2. >Svampesalat med linser, urter og gedeost

Svampesalat med linser, urter og gedeost

Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g svampe mix

400 g persillerod

2 fed hvidløg

1 rødløg, ca. 50 g

¼ bundt oregano

2 spsk olivenolie

2 dåser Bonduelle linser (130 g drænet vægt)

100 g gedeost eks. Tebstrubgård

¼ bundt mynte

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
400 g svampe mix

400 g persillerod

2 fed hvidløg

1 rødløg, ca. 50 g

¼ bundt oregano

2 spsk olivenolie

2 dåser Bonduelle linser (130 g drænet vægt)

100 g gedeost eks. Tebstrubgård

¼ bundt mynte

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
  2. Trin 2
    Rens persillerødder og skær dem på langs i tynde stænger.
  3. Trin 3
    Snit rødløg, hvidløg og oregano fint.
  4. Trin 4
    Steg rødder, løg og hvidløg af i olie på en varm pande til det er let brunet, vend oregano deri og smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Kom det på et lille fad, hvor på linser og ost fordeles, drys med groft hakket mynte.
  6. Trin 6
    Serveres med brød og ekstra olivenolie.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med kikærter.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende