Svampesalat med linser, urter og gedeost

Svampesalat med linser, urter og gedeost

Ingredienser

400 g svampemix

400 g persillerod

2 fed hvidløg

1 rødløg, ca. 50 g

¼ bundt oregano

2 spsk. olivenolie

1 dåse Bonduelle linser (265 g drænet vægt)
100 g gedeost, f.eks. Tebstrubgård
¼ bundt mynte
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
  • Rens persillerødder og skær dem på langs i tynde stænger.
  • Snit rødløg, hvidløg og oregano fint.
  • Steg rødder, løg og hvidløg af i olie på en varm pande til det er let brunet, vend oregano deri, og smag til med salt og peber.
  • Kom det på et lille fad, hvorpå linser og ost fordeles, og drys med groft hakket mynte.
  • Servér med brød og ekstra olivenolie.

Tip: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med kikærter.