Svampetoast med røde kidney bønner og kikærter, citron og  persille

Svampetoast med røde kidney bønner og kikærter, citron og persille

Ingredienser

4 stk portobello svampe, ca. 400 g

4 skiver toastbrød

1 dåse Bonduelle Kikærter
(265 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner
(250 g drænet vægt)

2 fed hvidløg

¼ bundt bredbladet persille
1 citron usprøjtet
1 spsk. olivenolie
100 g fetaost
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Kom toastbrødet i en bradepande med bagepapir. Læg svampene derpå med lamellerne opad.
  • Fordel de røde kidney bønner og kikærter på svampene.
  • Snit hvidløget fint, hak persille groft. Fordel det sammen med olivenolie, og krydr med salt og peber.
  • Riv skallen af en citron på den fine side af rivejernet henover svampene og pres saften.
  • Bræk feta i grove tern og drys det på svampene.
  • Bage svampene i forvarmet ovn på 200 grader i 25 minutter, til de er gyldne og møre.

Tip: Kan også laves med andre Bonduelle bønner eller linser.