Tacos al pastor med ristede chilimajs

Tacos al pastor med ristede chilimajs

Ingredienser

400 g svinemørbrad,
olivenolie,
1 tsk røget paprika,
salt og peber,
¼ lille ananas
2 dåser Bonduelle Tex Mex chili majs
(samlet vægt 330 g),
4 store bløde tortillas

Drys: En håndfuld feldtsalat, en håndfuld mynte og koriander, 1 lime.

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Skær mørbraden i skiver og svits i olie og krydr med paprika, salt og peber.
  2. Skær ananas i tynde skiver og vend med kødet på panden.
  3. Rist majs med chili på en anden pande i olie.
  4. Fordel majs, kød og ananas på lune tortillas.
  5. Anret med salat og urter.

Velbekomme!

Tip: Toppe gerne med en skefuld guacamole.

Tilberedningstid: 10 min.