Thaikylling salat med majs, kål og rød chilisauce

Thaikylling salat med majs, kål og rød chilisauce

Ingredienser

2 kyllingebryster,
1 dåse Bonduelle majs (drænet vægt 140g),
1 rød chili,
2 fed hvidløg,
2 lime,
2 spsk. fiskesauce,

½ spidskål,
2-3 små skoleagurker,
1 mango,
4 forårsløg,
½ bundt koriander,
½ dl saltede peanuts,
1 spsk. sukker.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Kog kyllingebrysterne i vand i ca. 10-15 minutter og pil kødet fra hinanden i lange tråde.
  2. Blend chili, hvidløg, limesaft, fiskesauce og sukker – smag til med sukker og fiskesauce.
  3. Skær kålen groft, halvér agurken på langs, skræl og skær mangoen i grove både.
  4. Hak koriander groft, snit forårsløg fint og bland sammen med kylling, majs og agurk.
  5. Anret salaten på et lille fad med dressing, koriander og peanuts.

VELBEKOMME!
Tip: I stedet for majs og kylling kan du bruge bønner og tigerrejer – og rød spidskål i stedet for grøn.