Tigerrejer med chilibønner i sauce, avocado, forårsløg og grillet brød

Tigerrejer med chilibønner i sauce, avocado, forårsløg og grillet brød

Ingredienser

1 dåse Bonduelle chili beans i mild
sauce (430 g)
16 tigerrejer u/skal
10 cherrytomater, røde
1-2 spsk røde jalapenos, syltet i skiver
3 forårsløg
1 dl persille

2 avocado
1 citron
4 skiver brød (store stykker 15 cm x 1 cm)
1 fed hvidløg
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Bring chili bønner i sauce i kog i en lille gryde.
  • Tilsæt rejerne til bønner og lad dem simre i 2-3 minutter deri indtil de er kogte, tag gryden af varmen.
  • Halvere cherrytomater vend dem sammen med bønnerne og jalapenos chili, smag til med salt og peber.
  • Snit forårsløg fint og hak persillen fint.
  • Grill brødet på en grille eller grillpande, gnub brøde med hvidløg og kom en halv avocado på hver af brødet.
  • Anret brødet på et fad, hvor på tigerrejer og bønner fordeles, drysses med forårsløg og persille, serveres med