Tomat salat med mini mozzarella og kikærtepesto

Tomat salat med mini mozzarella og kikærtepesto

Ingredienser

(Tilbehør til 4 personer)

1 dåse Bonduelle kikærter (265g drænet vægt)
4 spsk god pesto
2 bøftomater
200 g mini mozzarella

1/4 bundt basilikum
50 g parmesan
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Kom kikærterne i et liter-målebæger og tilsæt pesto og blend det groft sammen, smag til med salt og peber.
  • Skær bøftomaterne i skiver.
  • Hæld vandet fra mozzarellaosten og lad det dryppe godt af.
  • Vend osten med 2 spsk kikærtepesto.
  • Kom kikærtepesto på 4 tallerkener eller et fad og byg en salat op med tomaterne og osten, drys med revet parmesan og basilikums blade.

Tip: Kan fint laves med andre former for pesto. Kan også blendes direkte I dåsen med lidt forsigtighed.