1. >Opskrifter
  2. >Tortilla med aubergine, majs, sorte bønner, padronpeber og skyr

Tortilla med aubergine, majs, sorte bønner, padronpeber og skyr

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle Sorte bønner (265 g drænet vægt)

2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)

4 tortilla-brød

1 aubergine, ca 300-400 g

2 spsk olivenolie

200 g padron peber/små grønne spanske peber

100 g cheddarost

¼ bundt basilikum

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle Sorte bønner (265 g drænet vægt)

2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)

4 tortilla-brød

1 aubergine, ca 300-400 g

2 spsk olivenolie

200 g padron peber/små grønne spanske peber

100 g cheddarost

¼ bundt basilikum

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Læg tortillabrødet på to bageplader med bagepapir.
  2. Trin 2
    Skær aubergine i tynde skiver og fordel dem på tortillabrødet.
  3. Trin 3
    Drys aubergine med olie, salt og sort peber.
  4. Trin 4
    Fordel majs, sorte bønner og padron peber derpå.
  5. Trin 5
    Drys med revet ost, salt og peber.
  6. Trin 6
    Bag tortillabrødene i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
Tip:
Kan fint laves med chili-beans, curry beans eller kikærter.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende