Tortilla med aubergine, majs, sorte bønner, padronpeber og  skyr

Tortilla med aubergine, majs, sorte bønner, padronpeber og skyr

Ingredienser

1 dåse Bonduelle Tex Mex Sorte bønner
(265 g drænet vægt)
2 dåser Bonduelle Majs
(2 x 140 g drænet vægt)
4 tortillabrød
1 aubergine, ca. 300-400 g

2 spsk. olivenolie
200 g padronpeber/små grønne spanske peber
100 g cheddarost
¼ bundt basilikum
4 spsk skyr
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Læg tortillabrødet på 2 bageplader med bagepapir.
  • Skær aubergine i tynde skiver og fordel dem på tortillabrødet.
  • Drys aubergine med olie, salt og sort peber.
  • Fordel majs, sorte bønner og padronpeber derpå.
  • Drys med revet ost, salt og peber.
  • Bag tortillabrødene i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  • Pynt med skyr og friskkværnet peber

Tip: Kan fint laves med chilibeans, curry beans eller kikærter.