Tunsalat med agurk, røde kidneybønner, grov sennep og knækbrød

Tunsalat med agurk, røde kidneybønner, grov sennep og knækbrød

Ingredienser

(Tilbehør til 4 personer)

1 dåse Bonduelle røde kidneybønner (250 g drænet vægt)
2 dåser tun i vand, drænet
1/2 agurk
1 grønt æble
2 spsk grov sennep

1 citron u/sprøjtet
2 spsk olivenolie
Salt
Sort peber
4-8 stk. tynde, aflange knækbrød eller grillet brød
Dild

Fremgangsmåde

  • Skræl agurken, flæk den på langs, skrab kernerne ud og skær den i skiver.
  • Skær æblet i tynde både.
  • Riv skallen af citron på den fine side af rivejernet og pres saften derfra
  • Rør sennep sammen med citronsaft og olivenolie, smag til med salt og peber.
  • Vend det hele forsigtigt sammen til en salat, smag til med salt og peber. Anret salaten på knækbrød og drys med persille.

Tip: kan fint laves med røget makrel eller anden fisk