Vegetarisk gryde med kidney bønner og majspuré

Vegetarisk gryde med kidney bønner og majspuré

Ingredienser

2 dåser Bonduelle røde kidney bønner (500 g drænet vægt),
4 mellemstore søde kartofler
(ca. 600 g),
2 rødløg,
½ blomkål ,
Olivenolie,
Ca. 3 dl vand,
½ terning grøntsagsbouillon,
1-2 spsk tamari eller soja,
1 lime,

Majspuré: 2 dåser Bonduelle gourmet majs (280 g drænet vægt), 4-5 spsk piskefløde, Salte mandler, Thai basilikum.

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Skyl bønnerne i en sigte og afdryp.
  2. Skræl søde kartofler og skær i tynde skiver, løg i både og blomkål i buketter.
  3. Svits i olie i en gryde.
  4. Tilføj vand og bouillonterning og lad simre i 10 minutter.
  5. Kom bønner i gryden og lad dem blive varme. Smag til med tamari og limesaft.
  6. Blend majs og fløde sammen og server som topping på gryderetten sammen med et drys mandler og urter.

Velbekomme!

Tilberedningstid: 20 min.