Wokstegte gulerødder med black eyed bønner, chili og  nødder

Wokstegte gulerødder med black eyed bønner, chili og nødder

Ingredienser

1 dåse Bonduelle Black eyed bønner (265 g drænet vægt)

300 g æggenudler

400 g gulerødder

1 rødløg, ca. 50 g

2 fed hvidløg

2 spsk. vegetabilsk olie
1 spsk. Madras karrypulver
1 rød chili
50 g saltede peanuts, hakket
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Kog æggenudlerne efter pakkens anvisning og hold dem varme.
  • Rens gulerødderne og skær dem i grove stænger ca. 6 cm.
  • Snit rødløg og hvidløg fint.
  • Steg det af i en varm wok med olie, sammen med gulerødder, bønner og karry. Smag til med salt og sort peber.
  • Vend nudlerne i wok’en og drys med grofthakket koriander, snittet chili og peanuts.
  • Tilsæt evt. 1 dåse kokosmælk i wok’en.

Tip: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med chili beans, curry beans, linser og kikærter.