1. >Opskrifter
  2. >Forårssalat med grønne asparges, linser og smilende æg

Forårssalat med grønne asparges, linser og smilende æg

Let
2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 æg, str. M/L

2 bundter grønne asparges

1 spsk. dijonsennep

1 spsk. æblecidereddike

2 spsk. olivenolie

Salt

Ganske lidt revet hvidløg

1 dåse Bonduelle Økologiske Linser (130 g drænet vægt)

2 håndfulde skyllet babyspinat
Ingredienser til 2 personer
2 æg, str. M/L

2 bundter grønne asparges

1 spsk. dijonsennep

1 spsk. æblecidereddike

2 spsk. olivenolie

Salt

Ganske lidt revet hvidløg

1 dåse Bonduelle Økologiske Linser (130 g drænet vægt)

2 håndfulde skyllet babyspinat
  1. Trin 1
    Kog æggene, til de er smilende, ca. 7 minutter.
  2. Trin 2
    Bræk de træede ender af aspargesene, og kog dem i saltet vand i ca. 3 minutter, til de er møre men med bid. Hæld vandet fra aspargesene, og læg dem på et serveringsfad.
  3. Trin 3
    Rør en vinaigrette ved først at piske sennep, eddike og salt sammen, og derefter piske olie i. Smag til med ganske lidt revet hvidløg.
  4. Trin 4
    Vend linser, spinat og vinaigrette let sammen og fordel oven på de lune asparges.
  5. Trin 5
    Top salaten med kvarte smilende æg, og servér straks.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende