Linsesuppe med kokos, søde kartofler og ris
Let
2 personer
35 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 spsk. ekstra jomfru olievenolie
1/2 løg, hakket
3 cm frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, hakket
1 sød kartoffel, skrællet og skåret i tern
1/2 spsk. gult karrypulver
1/4 tsk. stødt chili
1/2 liter grøntsagsfond
150 g Bonduelle linser & gryn
En knivspids havsalt
1 dåse kokosmælk
30 g babyspinat
1 kop kogte basmatiris
2 spsk. frisk, hakket koriander, samt lidt ekstra til pynt
3 spsk. cashew-nødder
1/2 løg, hakket
3 cm frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, hakket
1 sød kartoffel, skrællet og skåret i tern
1/2 spsk. gult karrypulver
1/4 tsk. stødt chili
1/2 liter grøntsagsfond
150 g Bonduelle linser & gryn
En knivspids havsalt
1 dåse kokosmælk
30 g babyspinat
1 kop kogte basmatiris
2 spsk. frisk, hakket koriander, samt lidt ekstra til pynt
3 spsk. cashew-nødder
Ingredienser til 2 personer
1 spsk. ekstra jomfru olievenolie
1/2 løg, hakket
3 cm frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, hakket
1 sød kartoffel, skrællet og skåret i tern
1/2 spsk. gult karrypulver
1/4 tsk. stødt chili
1/2 liter grøntsagsfond
150 g Bonduelle linser & gryn
En knivspids havsalt
1 dåse kokosmælk
30 g babyspinat
1 kop kogte basmatiris
2 spsk. frisk, hakket koriander, samt lidt ekstra til pynt
3 spsk. cashew-nødder
1/2 løg, hakket
3 cm frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, hakket
1 sød kartoffel, skrællet og skåret i tern
1/2 spsk. gult karrypulver
1/4 tsk. stødt chili
1/2 liter grøntsagsfond
150 g Bonduelle linser & gryn
En knivspids havsalt
1 dåse kokosmælk
30 g babyspinat
1 kop kogte basmatiris
2 spsk. frisk, hakket koriander, samt lidt ekstra til pynt
3 spsk. cashew-nødder
- Trin 1Kog risen ud fra anvisningerne på pakken.
- Trin 2Hak løget og varm olivenolien i en stor gryde over mellem varme. Steg det hakkede løg blødt i 5 minutter.
- Trin 3Hak ingefær, hvidløg og den søde kartoffel og tilsæt dem i gryden, hvor de koger, indtil de begynder at afgive duft; cirka 2 minutter. Rør karrypulveret og den stødte chili i og lad blandingen koge i 1 minut.
- Trin 4Tilsæt fond og salt og bring det hele i kog. Skru derefter ned for varmen og lad suppen simre i 15 minutter.
- Trin 5Rør kokosmælk og spinat i og lad det koge i yderligere 5 minutter.
- Trin 6Hak korianderbladene. Tag suppen af varmen og tilsæt Bonduelle linser & gryn samt koriander.
- Trin 7Ved serveringen fordeles risen i skålene og suppen øses over. Pynt med koriander og cashew-nødder.
Se også: