Quinoasalat med hindbær og gedeost
Let
1 person
5 min.
Ingredienser
til 1 person
1 skål feldsalat
1 spsk. olivenolie
Saft af 0,5 citron
Salt og friskkværnet peber
1 dåse Bonduelle mini pack quinoa (85 g)
1 håndfuld hindbær
20 g gedeost
1 spsk. mandelflager
1 spsk. olivenolie
Saft af 0,5 citron
Salt og friskkværnet peber
1 dåse Bonduelle mini pack quinoa (85 g)
1 håndfuld hindbær
20 g gedeost
1 spsk. mandelflager
Ingredienser til 1 person
1 skål feldsalat
1 spsk. olivenolie
Saft af 0,5 citron
Salt og friskkværnet peber
1 dåse Bonduelle mini pack quinoa (85 g)
1 håndfuld hindbær
20 g gedeost
1 spsk. mandelflager
1 spsk. olivenolie
Saft af 0,5 citron
Salt og friskkværnet peber
1 dåse Bonduelle mini pack quinoa (85 g)
1 håndfuld hindbær
20 g gedeost
1 spsk. mandelflager
- Trin 1Kom feldsalat i en skål.
- Trin 2Hæld olivenolie og pres citronsaft over.
- Trin 3Krydr med salt og peber, tilsæt quinoa, og vend rundt.
- Trin 4Skyl hindbær, og skær gedeost i tern. Fordel det over salaten, og drys med mandelflager.
- Trin 5Vend let rundt og servér.
Se også: