1. >Opskrifter
  2. >Quinoasalat med hindbær og gedeost

Quinoasalat med hindbær og gedeost

Let
1 person
5 min.
Ingredienser
til 1 person
1 skål feldsalat

1 spsk. olivenolie

Saft af 0,5 citron

Salt og friskkværnet peber

1 dåse Bonduelle mini pack quinoa (85 g)

1 håndfuld hindbær

20 g gedeost

1 spsk. mandelflager
Ingredienser til 1 person
1 skål feldsalat

1 spsk. olivenolie

Saft af 0,5 citron

Salt og friskkværnet peber

1 dåse Bonduelle mini pack quinoa (85 g)

1 håndfuld hindbær

20 g gedeost

1 spsk. mandelflager
    Tilbered denne opskrift med:
  • Quinoa - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Kom feldsalat i en skål.
  2. Trin 2
    Hæld olivenolie og pres citronsaft over.
  3. Trin 3
    Krydr med salt og peber, tilsæt quinoa, og vend rundt.
  4. Trin 4
    Skyl hindbær, og skær gedeost i tern. Fordel det over salaten, og drys med mandelflager.
  5. Trin 5
    Vend let rundt og servér.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende