1. >Opskrifter
  2. >Vietnamesisk bønne- og nudelsalat

Vietnamesisk bønne- og nudelsalat

Let
2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
Salat:

100 g risnudler

1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 130 g)

2 gulerødder

1/2 agurk

2 forårsløg

En håndfuld frisk spinat

Frisk mynte

Frisk koriander



Dressing:

Saft af halv lime

Halv rød chili (uden kerner)

2 tsk. sukker

1 spsk. fiskesauce

1 spsk. risvinseddike
Ingredienser til 2 personer
Salat:

100 g risnudler

1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 130 g)

2 gulerødder

1/2 agurk

2 forårsløg

En håndfuld frisk spinat

Frisk mynte

Frisk koriander



Dressing:

Saft af halv lime

Halv rød chili (uden kerner)

2 tsk. sukker

1 spsk. fiskesauce

1 spsk. risvinseddike
  1. Trin 1
    Tilbered risnudlerne efter anvisning på emballagen. Hæld nudlerne i et dørslag og skyl dem i koldt vand.
  2. Trin 2
    Skræl gulerødderne og skær den i tynde stave. Skær agurken ud på samme måde.
  3. Trin 3
    Skær forårsløg i tynde skiver. Hak spinat, mynte og koriander groft.
  4. Trin 4
    Bland alle grøntsager i skålen med nudler og kikærter.
  5. Trin 5
    Bland en dressing af limesaft, finthakket chili, sukker, fiskesauce og risvinseddike.
  6. Trin 6
    Hæld dressingen over salaten, vend rundt, og servér.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende