Vietnamesisk bønne- og nudelsalat
Let
2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
Salat:
100 g risnudler
1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 130 g)
2 gulerødder
1/2 agurk
2 forårsløg
En håndfuld frisk spinat
Frisk mynte
Frisk koriander
Dressing:
Saft af halv lime
Halv rød chili (uden kerner)
2 tsk. sukker
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. risvinseddike
100 g risnudler
1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 130 g)
2 gulerødder
1/2 agurk
2 forårsløg
En håndfuld frisk spinat
Frisk mynte
Frisk koriander
Dressing:
Saft af halv lime
Halv rød chili (uden kerner)
2 tsk. sukker
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. risvinseddike
Ingredienser til 2 personer
Salat:
100 g risnudler
1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 130 g)
2 gulerødder
1/2 agurk
2 forårsløg
En håndfuld frisk spinat
Frisk mynte
Frisk koriander
Dressing:
Saft af halv lime
Halv rød chili (uden kerner)
2 tsk. sukker
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. risvinseddike
100 g risnudler
1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 130 g)
2 gulerødder
1/2 agurk
2 forårsløg
En håndfuld frisk spinat
Frisk mynte
Frisk koriander
Dressing:
Saft af halv lime
Halv rød chili (uden kerner)
2 tsk. sukker
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. risvinseddike
- Trin 1Tilbered risnudlerne efter anvisning på emballagen. Hæld nudlerne i et dørslag og skyl dem i koldt vand.
- Trin 2Skræl gulerødderne og skær den i tynde stave. Skær agurken ud på samme måde.
- Trin 3Skær forårsløg i tynde skiver. Hak spinat, mynte og koriander groft.
- Trin 4Bland alle grøntsager i skålen med nudler og kikærter.
- Trin 5Bland en dressing af limesaft, finthakket chili, sukker, fiskesauce og risvinseddike.
- Trin 6Hæld dressingen over salaten, vend rundt, og servér.
Se også: