1. >Opskrifter
  2. >Bagt rødspætte med æble og quinoa

Bagt rødspætte med æble og quinoa

Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 æble

1 bundt dild

1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)

1 økologisk lime

100 g flødeost

½ tsk. salt

1 nip peber

6 rødspættefileter
Ingredienser til 2 personer
1 æble

1 bundt dild

1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)

1 økologisk lime

100 g flødeost

½ tsk. salt

1 nip peber

6 rødspættefileter
    Tilbered denne opskrift med:
  • Quinoa - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Hak æble og dild fint.
  2. Trin 2
    Riv limeskallen, og pres saften.
  3. Trin 3
    Bland limeskal og -saft med æble, dild, quinoa, flødeost, salt og peber.
  4. Trin 4
    Læg rødspættefileterne på et skærebræt med skindsiden opad. Kom en skefuld fyld på midten af hver. Rul dem sammen. Læg dem i et ovnfast fad.
  5. Trin 5
    Bag fiskerullerne ved 175 grader i 12 minutter.
Tilbehør
Servér gerne med kartofler og en grøn salat.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende