1. >Opskrifter
  2. >Braiseret oksebov med kidneybønner og rodfrugter

Braiseret oksebov med kidneybønner og rodfrugter

Medium
4 personer
120 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g oksebov i tern

Olie

Salt og peber

2-3 dl vand

1 dl øl

1 dl piskefløde

2 spsk sojasauce

2 stilke timian

4 gule beder skåret i store tern

4 persillerødder skåret i store tern

2 dåser Bonduelle kidneybønner (drænet vægt 500 g)



Gremolata:

1 dl grovhakket bred persille

1 fed hakket hvidløg

Revet skal af ½ økologisk citron
Ingredienser til 4 personer
600 g oksebov i tern

Olie

Salt og peber

2-3 dl vand

1 dl øl

1 dl piskefløde

2 spsk sojasauce

2 stilke timian

4 gule beder skåret i store tern

4 persillerødder skåret i store tern

2 dåser Bonduelle kidneybønner (drænet vægt 500 g)



Gremolata:

1 dl grovhakket bred persille

1 fed hakket hvidløg

Revet skal af ½ økologisk citron
  1. Trin 1
    Svits kødet i olie i en gryde. Krydr med salt og hæld vand på. Lad kødet koge op og skum af.
  2. Trin 2
    Kom øl, piskefløde, sojasauce og timian i gryden og læg låg på. Lad retten simre i 1 time.
  3. Trin 3
    Kom vaskede gule beder og persillerødder i gryden og lad retten simre i yderligere 30-45 minutter.
  4. Trin 4
    Afdryp kidney bønnerne og kom i gryden. Lad bønnerne simre med i 5 minutter.
  5. Trin 5
    Smag retten til med salt og peber og server med gremolata.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende