1. >Opskrifter
  2. >Fritteret kylling med avocado- og quinoa creme

Fritteret kylling med avocado- og quinoa creme

Let
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
400 g kyllingeinderfilet

2 spsk. mel

1/2 spsk. paprika

1-2 æg

2 dl. panko rasp

4 dl. vegetabilskolie

2 avocadoer, modne

1 lime usprøjtet, skal og saft

2 ds. Bonduelle Det Lille Twist quinoa (drænet vægt 60 g)

1/4 bundt koriander

1 spk. syltede røde jalapenos

2 lime

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
400 g kyllingeinderfilet

2 spsk. mel

1/2 spsk. paprika

1-2 æg

2 dl. panko rasp

4 dl. vegetabilskolie

2 avocadoer, modne

1 lime usprøjtet, skal og saft

2 ds. Bonduelle Det Lille Twist quinoa (drænet vægt 60 g)

1/4 bundt koriander

1 spk. syltede røde jalapenos

2 lime

Salt

Sort peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Quinoa - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Skær kyllingekødet i ca. 2 cm stykker og vend dem i mel blandet med paprika.
  2. Trin 2
    Pisk æggene godt sammen, vend kyllingestykkerne heri og vend derefter kødet i panko rasp.
  3. Trin 3
    Mos avocadoerne med en gaffel, tilføj fintrevet limeskal, saft og quinoa og vend sammen med avocadoen. Smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Varm olien op i en lille gryde indtil olien syder og steg kyllingestykkerne indtil gyldne og sprøde, ca. 3 minutter. Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir.
  5. Trin 5
    Anret kyllingestykkerne med avocado- og quinoa creme, limeskiver, koriander og jalapenos.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende