1. >Opskrifter
  2. >Grillet brød med tex mex chili majs, gedeost, citron og purløg

Grillet brød med tex mex chili majs, gedeost, citron og purløg

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
200 g blød gedeost

1/4 bundt purløg

1/2 citron, fintrevet skal

200 g cherrytomater

2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs (nettovægt 75 g)

4-8 skiver brød

1 fed hvidløg

1-2 spsk. olivenolie

Oliven

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
200 g blød gedeost

1/4 bundt purløg

1/2 citron, fintrevet skal

200 g cherrytomater

2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs (nettovægt 75 g)

4-8 skiver brød

1 fed hvidløg

1-2 spsk. olivenolie

Oliven

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Snit purløget fint, riv skallen af citronen og rør det sammen med gedeosten. Smag til med salt og peber.
  2. Trin 2
    Halvér tomaterne og vend dem sammen med Tex Mex bønnerne.
  3. Trin 3
    Grill brødet på en grillpande eller i ovnen og gnub efterfølgende med hvidløg.
  4. Trin 4
    Anret det grillede brød på et fad med gedeost og dernæst placer tomat- og bønneblandingen på toppen af osten.
  5. Trin 5
    Afslut med et par dråber god olie, en lille håndfuld oliven og et drys peber.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende