1. >Opskrifter
  2. >Lun salat med speltkerner, bagte grøntsager og feta

Lun salat med speltkerner, bagte grøntsager og feta

Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
½ aubergine

1 squash

½ fennikel

1 peberfrugt

1 spsk. olie

½ tsk. salt

1 nip peber

50 g soltørrede tomater

75 g marineret artiskok

1 dåse Bonduelle speltkerner

½ bundt basilikum

½ bundt persille

3 kviste frisk oregano

½ citron

50 g fetaost
Ingredienser til 2 personer
½ aubergine

1 squash

½ fennikel

1 peberfrugt

1 spsk. olie

½ tsk. salt

1 nip peber

50 g soltørrede tomater

75 g marineret artiskok

1 dåse Bonduelle speltkerner

½ bundt basilikum

½ bundt persille

3 kviste frisk oregano

½ citron

50 g fetaost
  1. Trin 1
    Skær aubergine, squash, fennikel og peberfrugt i mindre stykker. Vend med olie, salt og peber.
  2. Trin 2
    Bag i ovnen ved 200 grader i cirka 15 minutter.
  3. Trin 3
    Bland de ovnbagte grøntsager, soltørrede tomater, marineret artiskok og speltkerner.
  4. Trin 4
    Hak basilikum, persille og oregano groft. Vend i salaten.
  5. Trin 5
    Pres saften af en citron over salaten. Smuldr fetaosten. Drys over salaten.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende