1. >Opskrifter
  2. >Pestosalat med majs, kikærter og bønner

Pestosalat med majs, kikærter og bønner

Let
4 personer
15 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

1 agurk

400 g tomat

Cherry tomater

2 spsk. olivenolie

¼ dl hvid balsamico eller

Hvidvinseddike

2 spsk. grøn pesto

Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

1 agurk

400 g tomat

Cherry tomater

2 spsk. olivenolie

¼ dl hvid balsamico eller

Hvidvinseddike

2 spsk. grøn pesto

Salt og peber
  1. Trin 1
    Hæld væsken fra kikærter, kidneybønner og majs og skyl i koldt vand.
  2. Trin 2
    Skær agurk i små tern og tomater i mindre stykker.
  3. Trin 3
    Vend kikærter, kidneybønner og majs i en marinade af olivenolie, balsamico og grøn pesto og smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Bland dernæst med agurk og tomat og drys med rucola. Servér med ristet pestobrød.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende
  • Sommersalat med squash, fennikel og røde...
  • Wrap med chilikikærter, gulerødder og so...
  • Grillet grønsagssalat med kikærter

    Hvis du ønsker en farverig og afbalanceret salat, er bælgfrugter et godt supplement. Kombineret med ...