1. >Opskrifter
  2. >Quinoa bagt med ricottaost, porrer og brødkrummer

Quinoa bagt med ricottaost, porrer og brødkrummer

Let
1 person
35 min.
Ingredienser
til 1 person
2-3 porrer, ca. 800 g

1 rød chili

¼ bundt oregano

10 kviste timian

2 ds. Bonduelle Det Lille Twist quinoa (drænet vægt 60 g)

150 g ricotta ost

1 citron, revet skal og saft

2-3 spsk. panko rasp

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
2-3 porrer, ca. 800 g

1 rød chili

¼ bundt oregano

10 kviste timian

2 ds. Bonduelle Det Lille Twist quinoa (drænet vægt 60 g)

150 g ricotta ost

1 citron, revet skal og saft

2-3 spsk. panko rasp

Salt

Sort peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Quinoa - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Rens porrerne, halver dem på langs og del dem i to.
  2. Trin 2
    Snit chilien fint, hak oreganoen groft og riv skallen af citronen på den fine side af rivejernet.
  3. Trin 3
    Rør ricotta osten op med quinoa, citronskal og saften fra citronen. Smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Kom porrerne i en lille bradepande med bagepapir, fordel ricotta osten derover, drys med chili og oregano og afslut med panko rasp.
  5. Trin 5
    Retten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
Tip:
Retten kan bruges som tilbehør til kød og fisk eller som en selvstændig vegetarret.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende